Drops

Håndlavet Sorgenfri forhandler Drops garn fra garnstudio.

Drops garn er et populært og kvalitetsbevidst garnmærke, som tilbyder en bred vifte af forskellige garnkvaliteter og farver.

Drops garn er en type garn, der produceres af det danske firma Garnstudio. Det er et populært brand indenfor håndarbejde og strik, da deres garn er af høj kvalitet og kommer i en bred vifte af farver og fibre, herunder uld, bomuld, alpaka og akryl.

Der er mange forskellige garnkvaliteter og der er mange gratis opskrifter, som du kan finde og downloade gratis på deres hjemmeside.

Hver model i DROPS kollektionen er designet så de passer flere forskellige størrelser. Nogle modeller vil man skal sidde kropsnær og andre mere løst. Nederst under hver opskrift finder du modellens måleskitse, som indeholder tøjets mål i hver størrelse – Det er naturligvis vigtigt at overholde angivet strikke/hæklefasthed for at målene skal stemme med den valgte størrelse!

Da størrelsen på en S-M-L-XL-XXL-XXXL kan variere fra land til land, så kan det være en god ide at måle en lignende model i din garderobe. Nu er det bare at vælge de mål som ifølge måleskitsen modsvarer dine mål. Det vil give dig et bedre resultat end hvis du udelukkende går efter den størrelse du normalt bruger.

Garngruppe A 2 tråde = 1 tråd Garngruppe C
Garngruppe A 3 tråde = 1 tråd Garngruppe D
Garngruppe A 4 tråde = 1 tråd Garngruppe E
Garngruppe A 8 tråde = 1 tråd Garngruppe F
Garngruppe B 2 tråde = 1 tråd Garngruppe D
Garngruppe C 2 tråde = 1 tråd Garngruppe E
Garngruppe C 4 tråde = 1 tråd Garngruppe F
Garngruppe E 2 tråde = 1 tråd Garngruppe F

I  DROPS opskrifter står det skrevet som: A + A = C

Viser 1–9 af 29 resultater